
OSCAR® premium i pastaform
OSCAR® premium pasta - godt verktøy er halve jobben!
OSCAR® premium-serien består av konsentrert pasta med kraftig smak. Pastaen kommer i en praktisk, gjenlukkbar beholder, som gjør oppbevaring og bruk enkel. Pastaen har en myk og kremaktig konsistens som gjør den raskt løselig og lett å påføre fordeler i alt fra sauser og gryteretter til braiser - perfekt til profesjonelle kjøkken hvor tid og kvalitet går hånd i hånd.
Kreativitet, enkelhet og renhet
Premium-serien er utviklet med fullt fokus på noen av nøkkelkonseptene, som gjør serien til et verdsatt og supernyttig verktøy i profesjonell matlaging: Kreativitet. Enkelhet. Renhet.
Kreativitet, fordi du kan endre eller forbedre på et øyeblikk uttrykk for rettferdighet. Enkelhet, fordi Premium er helt klar til bruk. Renhet, fordi hver enkelt variant gir en ren og kraftfull smak av den støttende ingrediensen.
Kjøtt og fjærfe
OSCAR® premium mørk kalvefondpasta
OSCAR® premium kalvefondpasta er velegnet som base og smaksforsterker til brune sauser og gryteretter, til braisering og glasering av grønnsaker. Med mørk kalvefond pasta får du en intens kalvesmak fra kalvekjøttets demi glace, kalveekstrakt og oksefond konsentrat. Den kraftige kjøttsmaken suppleres med smak fra aromatiske grønnsaker. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Mørk kalvefondpasta har en intens kalvesmak fra kalvekjøttets demi glace, kalveekstrakt og oksefond konsentrat. Den kraftige kjøttsmaken suppleres med smak fra aromatiske grønnsaker. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Bruk pasten til å lage kraftige sauser, gi dine stekte retter ekstra dybde, glasere grønnsaker for å tilføre dem en skinnende overflate og ekstra smak. Produktet løses lett opp, som gjør det praktisk og lett å jobbe med på kjøkkenet. Du vil tilføre en autentisk smak ved bruk av den mørke kalvefonden. Pisk inn pasten i kokende eller kaldt vann, la det småkoke i 5 minutter. Til sausbasen bruk 100 gram per 1 liter vann, 600 gram gir 6 liter sausbase. Til fondbasen bruk 50 gram per 1 liter vann, 600 gram gir 12 liter fondbase.
OSCAR® premium stekt kyllingpasta
OSCAR® premium kyllingfond paste anvendes som smaksforsterker til stekt fjærkre. Bruk den som base og smaksforsterker til fyldige sauser, braisering, glasering av grønnsaker, og vinagrette. Kombinasjonen av fyldig kyllingsaus og den delikate smaken av stekt kjøtt og skinn, gir denne kyllingkraften karakter og styrke. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Den stekte kyllingfond pastaen har en delikat smak av stekt kjøtt og skinn, med karakter og styrke. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
OSCAR® premium kyllingfond paste anvendes som smaksforsterker til stekt fjærkre som kylling, and, kalkun og høns. Du kan pensle pastaen på stykningsdelene før og under steking. Anbefaler å prøve den på piggvar og kamskjell. Bruk pastaen som base og smaksforsterker til fyldige sauser, braisering, glasering av grønnsaker, vinagrette og buljong. Produktet løses lett opp, som gjør det praktisk og lett å jobbe med på kjøkkenet. Du vil tilføre en autentisk smak ved bruk av den stekte kyllingfonden. Pisk inn pasten i kokende eller kaldt vann, la det småkoke i 3 minutter. Til fondbasen bruk 80 gram per 1 liter vann, 640 gram gir 8 liter fondbase.
OSCAR® premium lammejuice pasta
OSCAR® premium lammejuice pasta er rask og enkel i bruk. De nyanserte smaksnotene av lammestek og et hint av karamellisert hvitløk gir rettene dine en herlig velbalansert smak. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Lammejuice i pastaform tilbyr en utsøkt, konsentrert smaksopplevelse som gir dybde og eleganse til enhver rett. Den utsøkte smaken av lammestek og subtile toner av hvitløk gir en rund og balansert glace som er perfekt for kremet saus og rustikke retter.
Med en myk og kremet, deigaktig tekstur er glacen raskt løselig og lett å fordele i alt fra sauser og gryteretter til braisering. Visp produktet i kokende eller kaldt vann. Kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Bruk 80 g per 1 liter vann.
Fisk og skalldyr
OSCAR® premium fiskefumet pasta
OSCAR® premium fiskefumet pasta er velegnet som base og smaksforsterker til fiskesupper og sauser og ypperlig til posjering, som hever smaken. Pasten har en smak av hvit fisk og kamskjell med noter av grønnsaker, hvitvin og sitron. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Pastaen har en smak av hvit fisk og kamskjell med noter av grønnsaker, hvitvin og sitron. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Bruk pasten til å lage kraftige sauser, gi dine stekte retter ekstra dybde, glasere grønnsaker for å tilføre dem en skinnende overflate og ekstra smak. Produktet løses lett opp, som gjør det praktisk og lett å jobbe med på kjøkkenet. Du vil tilføre en autentisk smak ved bruk av pasten. Pisk inn pasten i kokende eller kaldt vann, la det småkoke i 5 minutter. Til sausbasen bruk 70 gram per 1 liter vann, 630 gram gir 9 liter sausbase. Til fondbasen bruk 42 gram per 1 liter vann, 630 gram gir 15 liter fondbase.
OSCAR® premium hummerfumet pasta
OSCAR® premium hummerfumet pasta er fremstilt av hele 25,7 % hummerkonsentrat samt ekstrakter fra sjøkreps, olivenolje, Cognac og paprika. Den er fri for tilsatte smaksforsterkere, slik at du får en naturlig og ekte smaksopplevelse, ideelt til alt fra smakfulle sauser til kraftige supper. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Pastaein gir en unik smak fra en blanding av hummerkonsentrat og aromatiske ingredienser. Perfekt til å lage en fyldig hummersaus og -krem, risotto, hummerbisque eller til posjering av skalldyr for ekstra dybde.
Pisk produktet i kokende eller kaldt vann. Kok opp og la det småkoke i 3 minutter. Til sausbase brukes 80 g per 1 liter vann. Til fondbase brukes 40 g per 1 liter vann.
Vin, sitron og fermentert hvitløk
OSCAR® premium hvitvinsreduksjon
Gir en god smak av hvitvin, sjalottløk og syre til enhver rett. Hvitvinsreduksjonen brukes ofte for å gi retten et snev av friskhet, fruktighet og syre, og egner seg godt til lettere retter som blant annet fisk og fjærkre. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.
Reduksjonen gir en god smak av hvitvin, sjalottløk og syre. Bruk 10-40 gram per liter, avhenger av type rett. Reduksjonen brukes for å gi retten en smak av friskhet, fruktighet og syre, og egner seg godt til lettere retter som blant annet fisk og fjærkre.
OSCAR® premium rødvin- og portvinsreduksjon
Tilfører en velbalansert smak av vin, sødme og syre. Vin har alltid vært en viktig ingrediens, spesielt i det tradisjonelle franske kjøkkenet, hvor vinreduksjon brukes i en rekke retter.
Rødvin- og Portvinsreduksjonen tilfører en velbalansert smak av vin, sødme og syre til retten din. Brukes i klassiske franske retter eller som smakstilsetning i sauser og gryteretter. Bruk 10-40 gram pr liter, smak deg til, avhenger av type rett.
OSCAR® premium sitronpasta
OSCAR® premium sitronpasta gir deg en intens smak av saltet sitron, og bidrar med aroma og syre for å balansere retten din. Kan brukes i alle slags retter og på mange måter, for eksempel til å balansere supper, sauser og gryteretter.
Sitronpastaen gir deg en intens smak av saltet sitron, og bidrar med aroma og syre for å balansere retten din. Bruk 10-40 gram sitronpasta per liter, kommer an på type rett. Prøv den gjerne i sauser, grønnsaker eller supper.
OSCAR® premium fermentert hvitløkspasta
Fermentert hvitløk med kraftig og rik smak. Fermentert hvitløk er en tradisjonell, asiatisk metode for konservering av hvitløk hvor løken tørkes under kontrollerte varme- og fuktforhold. Fermentert hvitløk har vært brukt i Asia i århundrer, men har først nylig funnet veien til det Europeiske kjøkkenet. Fermenteringsprosessen omdanner den intense, skarpe smaken til en mild hvitløkssmak full av umami. Også kalt svart hvitløk.
En ren, intens smak av fermentert hvitløk, med milde undertoner av balsamico, sviske og lakris. Lav dosering og høy smaksintensitet. Klar til bruk, både kald og varm. Brukes til tilsmaking av sauser og sammenkokte retter eller smør den rett på en biff like etter steking.