Pizzaguide
Er amerikansk eller italiensk pizza din favoritt? Napolitansk bunn? Hjemmelaget bunn eller en ferdig, italiensk surdeigsbunn? Tomatsaus eller hvit saus? Topper du med salami, Parma-skinke, tunfisk eller noe annet godt? Valgene er mange og det er lov å ha flere favoritter. Her inne på siden ønsker vi å vise frem et utvalg av våre pizza-produkter og gi inspirasjon!
Pizzaentusiasten, René Munthe Eik, gjennom sin blogg, pizzamani.no, delt masse tips om bruk av mel og topping til pizza. Klikk deg gjerne inn på siden hans, bli bedre kjent med René og hans lidenskap for pizza, gode råvarer og tilberedningsmetoder!
I denne guiden ønsker vi å inspirere til gode pizzabunner og hva du kan toppe denne italienske favoritten med. Håper du liker det du ser!
Å lage verdens beste pizza er ikke lenger forbeholdt italienske superkokker. Det er mange triks du kan lære deg for å oppnå et godt resultat, men det viktigste du gjør koker likevel ned til én ting: riktig pizzamel.
Alt du trenger å vite om pizzamel for nydelig hjemmelaget italiensk pizza.
Spør noen hvem som lager den beste pizzaen vil svaret runge ut i unison – det er italienerne! Landet som oppfant retten har i årevis perfeksjonert både smak og tekstur. Lyst til å lage pizza slik italienerne gjør det? Vi viser deg hvordan.
Det trenger verken være vanskelig eller tidkrevende å lage hjemmelaget pizza. Med de riktige råvarene kan man lage hjemmelaget italiensk pizza på få minutter, til glede for både store og små.
Pizza og pizzadeig er for noen oppskrifter man rutinemessig følger hver lørdag, toppet med det samme fyllet. For andre er det en lidenskap. Møt René Munthe Eik som i januar 2019 startet nettsiden pizzamani.no
Våre beste forslag til topping på ekte italiensk pizza
Ferdig pizzabunn er et godt alternativ når du vil ha god pizza i en fei. Slik får du perfekt resultat med våre ferdige italienske pizzabunner.