Skip to main content
Til toppen

Mascarpone og ricotta

Ricotta og mascarpone er to italienske ferskoster med forskjellige smaksprofiler og bruksområder. Ricotta er lett og kornete, laget av myse, og brukes ofte i fylte pastaretter og desserter som cannoli. Mascarpone er derimot fløyelsmyk og kremet, laget av krem, og er hovedingrediensen i tiramisu. Begge ostene gir en rik og luksuriøs smak til mange retter. Les mer om ricotta og mascarpone her.

Visning
Sorter
Ricotta 250 g

Italiensk ferskost, perfekt til pastasauser og annen matlaging.

Produktnummer: 907176
Lagerbeholdning:
176,00 pr kg
Casa Azurra mascarpone laktosefri 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og mascarponekrem.

Produktnummer: 907234
Lagerbeholdning:
304,00 pr kg
LS Fiordiricotta 250 g

Italiensk ferskost, passer godt i sauser og annen matlaging.

Produktnummer: 907175
Lagerbeholdning:
200,00 pr kg
Mascarpone 250 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.

Produktnummer: 905101
Lagerbeholdning:
304,00 pr kg
Nyhet
Ricotta Montella Stagionata ca 400 g

Fåremelksricotta. Fin i salater, og kan rives

Produktnummer: 907174
Lagerbeholdning:
437,78 pr kg
Mascarpone 500 g

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.

Produktnummer: 905102
Lagerbeholdning:
290,00 pr kg
Ricotta 1,5 kg

Italiensk melkeprodukt, perfekt til pastasauser og annen matlaging.

Produktnummer: 907177
Lagerbeholdning:
161,33 pr kg
Parmareggio mascarpone 2 kg

Berømt italiensk ferskost, perfekt til tiramisu og andre desserter.

Produktnummer: 905105
Lagerbeholdning:
259,00 pr kg
Lenker
Min side