Store hvitmuggoster
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å finne frem til dine favoritter! Derfor har vi valgt å dele inn våre oster i små og store oster. De store ostene er oster fra 1 kg og oppover, ypperlig for deg som skal handle inn til en restaurant, til et hotell eller større arrangementer.
En mild og god brietype ystet på pasteurisert melk fra egen gård. Lett å like for de fleste. Bronse i NM i ost i 2021. Kommer i smakene naturell, chili og pepper.
En mild og god brietype tilsatt chili ystet på pasteurisert melk fra egen gård. Lett å like for de fleste. Kommer i smakene naturell, chili og pepper.
En mild og god brietype tilsatt hel, grønn pepper ystet på pasteurisert melk fra egen gård. Lett å like for de fleste. Kommer i smakene naturell, chili og pepper.
Valdres Brie er en tradisjonell hvitmuggost ystet på pasteurisert helmelk fra ku med melk fra gårder i Valdres. Osten er formodnet og spiseklar. Frisk og fløyelsaktig med en myk, nesten kremaktig konsistens. Rund og mild ettersmak, samtidig fyldig og litt nøtte- og sjampinjongaktig smak som gjør den anvendelig og lett å like. Valdres Brie egner seg godt på ostefat, til dessert eller snacks og som fritert eller stekt. Perfekt på lyst brød og usaltet kjeks, med syltetøy eller chutney. Prøv den gjerne på pizza.
Ost laget av en miks av kumelk, geitemelk og sauemelk.
En fyldig kremet brie tilsatt fløte.
En mild kremet brie tilsatt fløte. Osten har en oval form.
En av Norges mest solgte brier, perfekt på ostebord eller til desserter.
En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.
Stabilisert brie i rektangulær form. Fin til baguetter eller sandwicher.
En fyldig kremet brie tilsatt fløte.
Kongen av briene, tilsatt Brillat Savarin og sorte trøfler. Osten er laget på termisert melk. Brillat Savarin er laget på pasteurisert melk.