Små kittmodningsoster
Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å finne frem til dine favoritter! Derfor har vi valgt å dele våre oster inn i små og store oster. De små kittmodningsostene er mellom ca 180-750 gram - perfekte når du skal sette sammen et godt ostefat til venner og familie. Skal du ha større sammenkomster kan det det være lurt å ta en titt blant de store ostene.
En fransk spesialitet! Vinterost med flytende konsistens og masse smak.
Vinterost med flytende konsistens og masse smak. Den er produsert av upasteurisert kumelk og smaker best rykende varm.
Holtefjell XO er en fast, tørr, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er eksklusiv, har en fyldig smak, med god smelteevne. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og Holtefjell XO er modnet minimum 12 måneder. En god erstatning til italienske Parmesan.
Holtefjell Vellagret er en fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er eksklusiv, har en fyldig smak og god smelteevne. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og Holtefjell Vellagret er modnet minimum 6-12 måneder.
Tilsiter er en halvfast rødkittost på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Smaken er fyldig og aromatisk, og snillere enn den klassiske Tilsiter. De lager all ost på egenprodusert melk og osten er modnet minimum 3 måneder.
Sundvoldosten er en halvfast rødkittost på pasteurisert kumelk tilsatt ramsløk fra Eiker Gårdsysteri. Sundvoldosten ble til ved et samarbeid med Sundvolden Hotell, derav navnet. De lager all ost på egenprodusert melk og modnet minimum 3 måneder.
En fast, norsk rødkittost laget på pasteurisert kumelk fra Eiker Gårdsysteri. Osten er fyldig, har en meget god smelteevne og perfekt til topping på pizza. Osten har mange bruksområder og egner seg til gratinering, pasta og smaksforsterking i sauser, i tillegg til det tradisjonelle ostebordet. Eiker lager all ost på egenprodusert melk og osten er modnet 3-6 måneder.
Kremet fransk kittmodningsost med en mild krydret smak. Brukes blant annet til tartiflette.
Kittmodningsost med mild og kremaktig smak. Laget av pasteurisert kumelk.
Granstubben er en norskprodusert rødkittost fra Gangstad Gårdsysteri.
Stemningsosten som smeltes i ovn, på grill eller bål. Osten er rullet i håndsanket tare fra Mong og ystet på pasteurisert melk fra egne kyr.
En bløt og fyldig rødkittost, ypperlig både til dessert og matlaging.