Skip to main content
Til toppen
Beurre blanc med OSCAR® premium hvitvinsreduksjon

Beurre blanc med OSCAR® premium hvitvinsreduksjon

Oppskrift på beurre blanc med OSCAR® premium hvitvinsreduksjon, smaksatt med gressløk og ørretrogn. Passer godt til for eksempel hvit asparges. Oppskriften er utviklet for restaurant og storkjøkken. 

Til 10 porsjoner trenger du:

  • 45 g OSCAR® premium hvitvinsreduksjon
  • 75 g vann
  • 450 g smør, kaldt og i terninger
  • gressløk, finhakket
  • ørretrogn

Slik gjør du:

  1. Kok opp vann og hvitvinsreduksjon, og reduser deretter varmen.
  2. Over lav varme, tilsettes noen terninger kaldt smør om gangen i pannen, mens du rører konstant.
  3. Smak sausen til med gressløk og rogn.
Visning
Nyhet
Oscar premium hvitvinsreduksjon 580 g

OSCAR® Premium hvitvinsreduksjon gir en god smak av hvitvin, sjalottløk og syre til enhver rett. Hvitvinsreduksjonen brukes ofte for å gi retten et snev av friskhet, fruktighet og syre, og egner seg godt til lettere retter som blant annet fisk og fjærkre. OSCAR® har utviklet en serie med produkter med rene, autentiske og intense smaker til profesjonell matlaging, der du som kokk sparer mye tid.

Produktnummer: 451136
Lagerbeholdning:
681,03 pr kg
Lenker
Min side