Nye produkter
Høstens nyheter er rett rundt hjørnet! Denne høsten gleder vi oss til å vise frem våre flotte nye produkter. Blant nyhetene er pasta av meget høy kvalitet fra Bertagni, Italias eldste leverandør av fylt pasta. Fra Garnvik kommer en serie spennende fiskeprodukter med blant annet nydelig røkelaks, gravlaks og sursild. Fra Ystepikene kommer norsk ost i mange spennende smaker.
Vårt sortiment utvikler seg hele tiden, og vår søken etter produktnyheter fra inn- og utland stopper aldri. Oster, spekevarer, snacks, pizzamel og krydder er kun noen av kategoriene vi stadig utvikler oss innen. Inne på denne siden vil du kunne se våre siste nyheter. Vi håper du finner noe du liker!
Panko lages av brød uten skorpe, og har en sprøere og luftigere tekstur enn de fleste andre vanlige paneringsmel.
En av Italias mest utbredte matvarer, med uendelige bruksområder. Laget på laktosefri pasteurisert kumelk.
Potetpasta i små "kuler". En klassiker fra Italia.
Kjeks med rause biter av myk toffee og sprø pekannøtter, bakt etter en tradisjonell skotsk oppskrift.
Sprø kjeks med rause biter av kandisert ingefær, bakt etter en tradisjonell skotsk oppskrift.
Engelsk Stilton er en av de klassiske blåmuggostene på lik linje med Italias Gorgonzola og Frankrikes Roquefort.
Pasteurisert stilton laget på tradisjonelt vis med animalsk løpe.
Spansk mild spekepølse i terninger.
Italiensk extra virgin olivenolje 5 liter produsert av 100% italienske oliven. Extra virgin til bruk i matlaging. Brukes som base i dressinger og marinader til kjøtt og fisk, som dipp til ferskt brød eller tilsett noen dråper over ferdiglagede retter som pizza eller supper for å tilføre ekstra smak.
En extra virgin olivenolje produsert av en blanding av Middelhavsoliven. Passer ypperlig til bruk i matlaging. Den kan brukes som base i dressinger og marinader til kjøtt og fisk, som dipp til ferskt brød eller tilsett noen dråper over ferdiglagede retter som pizza eller supper for å tilføre ekstra smak.
Raffinert olivenolje fra olivenmasse til bruk for matlaging ved høye temperaturer.
Fransk tilbehør til ost basert på aprikos, karve og appelsinskall. Passer godt til alle hvitmuggoster.
Konfiterte andelår. Sprøstek lårene i ovnen og server.
Fransk riflet potetchips med smak av smør og salt.
Prosciutto crudo er en tradisjonell italiensk spekeskinke kjent for sin silkemyke tekstur og rike, balanserte smak. Laget gjennom en langsom modningsprosess hvor skinkene saltet og tørkes, får denne delikatessen en unik aroma og en mildt saltet smak. Prosciutto crudo serveres ofte i tynne skiver og brukes i alt fra antipasti til salater og pastaretter, der den tilfører en autentisk smak av Italia.
Et allsidig krydder med en syrlig og fruktig smak.
Ristende hasselnøttkjerner.
Gammel Erik Vellagret er en norsk håndverksost på pasteurisert kumelk fra Elvekanten Ysteri, kjent for sin rike og komplekse smak, lagret minimum 6 måneder. Gammel Erik Vellagret fremstår som en smakfull ost med god aroma, krystallisert, god balanse mellom sødme og syrlighet. Osten har de senere år mottatt anerkjennelser og vunnet flere ulike priser og utmerkelser i inn- og utland.
Gammel Erik Vellagret er en norsk håndverks-ost på pasteurisert kumelk fra Elvekanten Ysteri, kjent for sin rike og komplekse smak, lagret minimum 6 måneder. Gammel Erik Vellagret fremstår som en smakfull ost med god aroma, krystallisert, god balanse mellom sødme og syrlighet. Osten har de senere år mottatt anerkjennelser og vunnet flere ulike priser og utmerkelser i inn- og utland.
Kremet blåmuggost laget på pasteurisert kumelk.
Norskprodusert rødkittost ystet på pasteurisert kumelk fra Himmelspannet. Storehorn har innslag av hvitmugg i skorpen og god smelteevne.
Sort fullkornsris fra Italia.
Italiensk røkt bacon i biter.
En lekker gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Camembert i skål er ypperlig til steking fra Gangstad Gårdsysteri, Straumpølse av svin- og storfekjøtt røkt på bøkeflis fra Inderøy Slakteri, og et friskt og passe søtt solbærsyltetøy fra Røyland Gård. Kombinasjonen av produktene er perfekt til en lun hjemmekveld, som en del av et festbord, eller som smakfull snacks, satt sammen av tre av Norges fremtredende lokalmatprodusenter. Hver for seg har de høstet heder og ære for sine produkter og med denne gavepakken ønsker de å dele sin lidenskap for ekte norsk matkultur, der de ønsker å inspirere til uforglemmelige måltider.
En lekker gaveeske til noen du er glad i, der håndverk og tradisjon, kvalitet og smak spiller hovedrollen. Esken inneholder en mild camembert og Edel Blå, en fyldig og snill blåmuggost fra Gangstad Gårdsysteri, der all ost er pasteurisert og laget på gårdens egen kumelk. Røyland Gård kommer med to geleer, eple med granskudd der syrlige Filippa epler er tilsatt håndplukket granskudd som passer utmerket til blåmuggoster. En fløyelsmyk, passe syrlig gelé av rips med vanilje er velsmakende til hvitmugg og andre milde oster. Geleene inneholder kun norsk frukt og bær. Kombinasjonen av produktene er perfekt til en lun hjemmekveld eller en smakfull ostekveld, der lokalmatprodusentene ønsker å inspirere til uforglemmelige måltider.
Tørkede chiliflak fra Spania.
Ren kanadisk lønnesirup på praktisk klemmeflaske. Perfekt til pannekaker og desserter, og enkel å forsyne seg med.
4 franske delikatesseoster med kirsebærmarmelade.
Ostebrett med 4 franske oster av ypperste kvalitet.
Finmalt cayennepepper fra Spania.
Gaveeske med tre ulike tilbehør til Gin & Tonic: Tørket roseknopper, tørket hibiscusblomsterblader og frysetørket tindvedbær.
Gaveeske med tre ulike tilbehør til Gin & Tonic; Hele einerbær, hel stjerneanis og hel rosépepper.