Bertagni tortelloni m/fire oster 250 g
Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaputene er fylt med ricotta, Grana Padano, mozzarella og Parmigiano Reggiano.
Vilkår for oppbevaring og bruk | Brukes innen 3 dager etter åpning. |
Tilleggsinfo | Pakket i en beskyttende atmosfære. Koketid: 2-3 minutter. |
Gtin D-pak | 18006013990993 |
Gtin F-pak | 8001020110054 |
EPD nummer | 6290951 |
Opprinnelsesland | Italia |
Varemerke | Bertagni |
Drenet vekt (Kg) | N/A |
Ingredienser | Fyll 50%: Ricotta 40% (myse (melk) fløte (melk), salt), Grana Padano DOP ost 19,6% (melk, egg), smør (melk), mozzarellaost 6% (melk), rismel, Parmigiano Reggiano PDO ost 4% (melk), potetflak, mysepulver (melk), hvetefiber, salt, krydder. Pasta 50%: Mykt hvetemel, egg 28,5%, semule av durumhvete. |
Oppbevaring | Oppbevares kjølig |
Min.temp | 2 °C. |
Max.temp | 7 °C. |
Antall i kartong | 6 |
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1209 |
Energi (KCal) | 288 |
Fett (g) | 12 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 8.3 |
Karbohydrater (g) | 32 |
Hvorav sukkerarter (g) | 2 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 13 |
Salt (g) | 1.2 |
Allergener | |
---|---|
Gluten | Inneholder |
Bygg | Fri for |
Hvete | Inneholder |
Havre | Fri for |
Khorasanhvete | Fri for |
Rug | Fri for |
Spelthvete | Fri for |
Skalldyr | Fri for |
Egg | Inneholder |
Fisk | Fri for |
Peanøtt | Fri for |
Soya | Kan inneholde spor av |
Melk | Inneholder |
Nøtter | Fri for |
Mandler | Fri for |
Kasjunøtter | Fri for |
Paranøtter | Fri for |
Hasselnøtter | Fri for |
Macademianøtter | Fri for |
Pekannøtter | Fri for |
Pistasienøtter | Fri for |
Valnøtter | Fri for |
Selleri | Fri for |
Sennep | Kan inneholde spor av |
Sesam | Fri for |
Sulfitt | Fri for |
Lupiner | Fri for |
Bløtdyr | Fri for |
Merkeordning | |
---|---|
Kosher | Nei |
Debio økologisk | Nei |
EU økologisk | Nei |
Fairtrade | Nei |
Halal | Nei |
Vegansk | Nei |
Vegetarisk | Nei |
Hovedbilde
|
Last ned |
Oppskrift
Tortelloni med kremet soppsaus
Prøv denne raske middagsretten! Kremet saus med sopp og spinat er nydelig til fersk tortelloni.
Se oppskrift