Tortelloni med kremet soppsaus
Fylt fersk pasta med kremetsoppsaus og spinat.
Til to porsjoner trenger du:
- 2 stk aromasopp, i skiver
- 1 ss olje
- 1 hvitløksfedd
- 0,5 dl hvitvin (eller kyllingkraft)
- 1 håndfull babyspinat
- 1,5 dl matfløte
- 30 g finrevet parmesan
- 250 g tortelloni fra Bertagni
- Salt og pepper
- Litt basilikum
Slik gjør du:
- Brun soppen lett i litt olje i en stor gryte eller stekepanne med høye kanter.
- Finhakk hvitløk. Ha det i stekepannen med sopp og stek ca 1 minutt på middels varme.
- Hell over hvitvin og la det koke et par minutter til halvparten av hvitvinen har kokt inn.
- Ha i spinaten og rør til den faller litt sammen.
- Hell over matfløte og parmesan. Varm opp fløten på middels varme, det bør ikke koke.
- Kok tortelloni etter anvisning på pakken og hell av kokevannet.
- Ha varm tortelloni over i stekepannen og rør den godt inn i sausen. Smak til med salt og pepper og server!