Skip to main content
Til toppen
Sashimi med JADARR og lime

Sashimi med JADARR og lime

Perfekt som lett lunsj, forrett eller på koldbord. Nydelig sashimi med en rik smaksdybde. JADARR gir en ny dimensjon av umami til retten.

Du trenger:

  • 400 g kveite eller laks uten skinn og bein
  • 8 ts JADARR
  • 4 ss soyasaus
  • 4 lime, saft og finrevet zest
  • 1 rød chili, finhakket
  • 5 ss koriander, finhakket

Slik gjør du:

  1. Skjær fisken i skiver på ca. 1/2 cm tykkelse.
  2. Bland sammen JADARR, soyasaus, limesaft og limeskall i en bolle. Tilsett chilli og koriander.
  3. Anrett vinaigretten over skivene med fisk og server med det samme.
Visning
Nyhet
JADARR fiskesaus 250 ml

Jadarr fiskesaus er en konsentrert smaksforsterker rik på umami, laget av naturlige norske råvarer, produsert på Jæren. Fiskesausen er laget av villfanget norsk sild og havsalt, er naturlig fermentert i 11 måneder, som gir en kompleks smak og unik aroma. Sausen er ideell til pasta, gryteretter, fisk, kjøtt og grønnsaker. Pensle eller bruk som base i sauser, marinader eller dressinger. Jadarr fiskesaus er et kulinarisk samarbeid mellom stjernekokk Kjartan Skjelde og matforsker Trung Nguyen, der Norge møter Vietnam. Det unike korkdesignet gjør det enkelt å dosere for å oppnå ønsket smaksnivå. Oppbevares i kjøleskap etter åpning for best kvalitet.

Produktnummer: 830000
Lagerbeholdning:
848,00 pr l
Saitaku sushi soyasaus 150 ml

Naturlig brygget soya saus, perfekt til sushi. Kraftig og god på smak.

Produktnummer: 800506
Lagerbeholdning:
320,00 pr l
Lenker
Min side