Skip to main content
Til toppen
Hjemmelaget remulade med JADARR

Hjemmelaget remulade med JADARR

Deilig hjemmelaget remulade smaksatt med JADARR norsk fiskesaus. Perfekt som tilbehør til fisk og kjøtt.

Du trenger:

  • 2 ss sylteagurk
  • ½ rødløk
  • 1 ss kapers
  • 2 ss persille
  • 2 dl majones
  • 1 dl rømme
  • 1 ss sennep
  • ½ sitron, saften
  • 1-2 ts JADARR

Slik gjør du:

  1. Finhakk sylteagurk, rødløk, kapers og persille.
  2. Ha dette i en bolle med majones og rømme.
  3. Smak til med sennep, sitron og JADARR.
Visning
Nyhet
JADARR fiskesaus 250 ml

Jadarr fiskesaus er en konsentrert smaksforsterker rik på umami, laget av naturlige norske råvarer, produsert på Jæren. Fiskesausen er laget av villfanget norsk sild og havsalt, er naturlig fermentert i 11 måneder, som gir en kompleks smak og unik aroma. Sausen er ideell til pasta, gryteretter, fisk, kjøtt og grønnsaker. Pensle eller bruk som base i sauser, marinader eller dressinger. Jadarr fiskesaus er et kulinarisk samarbeid mellom stjernekokk Kjartan Skjelde og matforsker Trung Nguyen, der Norge møter Vietnam. Det unike korkdesignet gjør det enkelt å dosere for å oppnå ønsket smaksnivå. Oppbevares i kjøleskap etter åpning for best kvalitet.

Produktnummer: 830000
Lagerbeholdning:
848,00 pr l
Figaro kapers 100 g

Tradisjonell ingrediens til klassisk biff tartar eller snitzel.

Produktnummer: 401120
Lagerbeholdning:
433,33 pr kg
Fallot cornichons 340 g

Små franske sylteagurker, sprø og fulle av smak

Produktnummer: 400423
Lagerbeholdning:
505,26 pr kg
Fallot dijon sennep lys 210 g

Fransk klassisk, lys dijon sennep

Produktnummer: 515200
Lagerbeholdning:
204,76 pr kg
Lenker
Min side