Skip to main content
Til toppen

Pizzamel 10-25 kg

For profesjonelle kjøkken som ønsker autentisk italiensk pizzakvalitet, tilbyr vi store poser med førsteklasses pizzamel som gir den ideelle bunnen hver gang. Våre anbefalinger inkluderer Caputo hvetemel tipo 00, Caputo pizzamel 00 og Dallari hvetemel tipo-0 – alle utviklet for å oppnå perfekte resultater på pizza i høy temperatur. Les mer om de ulike egenskapene til våre meltyper her.

Visning
Sorter
Molini Type 1 Stone Milled 10 kg

Steinmalt italiensk hvetemel. Protein: 14 %, W: 360 (+/- 20)

Produktnummer: 130148
Lagerbeholdning:
47,80 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola Super 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Inneholder 13,5% protein. W:320-340.

Produktnummer: 130162
Lagerbeholdning:
49,68 pr kg
Molini Pulcinella ORO 25 kg

Italiensk hvetemel med hvetekim tipo 0 protein 13% W:260 (+/-20)

Produktnummer: 130282
Lagerbeholdning:
36,48 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 25 kg

Finmalt mel med protein innhold 14% W: 360-380.

Produktnummer: 130220
Lagerbeholdning:
37,60 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Saccorosso 25 kg

Caputo saccorosso er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding fra den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn. Protein 13% W:300-320

Produktnummer: 130159
Lagerbeholdning:
35,88 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel. Protein 13% W: 280-300.

Produktnummer: 130155
Lagerbeholdning:
34,52 pr kg
Molini Costa D'Amalfi ORO 25 kg

Italiensk hvetemel med hvetekim tipo 0 som er godt egnet til baking av pizza. Protein: 15% W 300 (+/-20)

Produktnummer: 130283
Lagerbeholdning:
38,08 pr kg
Molini Costa D'Amalfi 25 kg

Italiensk pizzamel. Anbefalt hevetid er 8-48 timer i 25 graders romtemperatur. Protein: 15 %, W: 300 (+/- 20)

Produktnummer: 130144
Lagerbeholdning:
33,36 pr kg
Molini Remilled Semolina Flour 25 kg

Italiensk pizzamel.

Produktnummer: 130145
Lagerbeholdning:
36,60 pr kg
Molini Pulcinella 25 kg

Italiensk pizzamel. Protein: 13 %, W: 260 (+/- 20) Anbefalt hevetid er 6-36 timer i 25 graders romtemperatur.

Produktnummer: 130149
Lagerbeholdning:
34,32 pr kg
Utsolgt
Caputo hvetemel tipo-1 25 kg

Finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk. Proteininnhold 13,5% W:250-270.

Produktnummer: 130167
Lagerbeholdning:
42,64 pr kg
Molini Vesuvio Flour 25 kg

Italiensk pizzamel av type tipo 0. Anbefalt hevetid er 24-72 timer i 25 graders romtemperatur.

Produktnummer: 130170
Lagerbeholdning:
35,00 pr kg
Lenker
Min side