Pasta all'amatriciana
En knallgod italiensk klassiker som er enkel å lage med få ingredienser på under 30 min. Garantert en hit blant familie og venner!
Til 4 porsjoner trenger du:
- 500 g garganelli
- 400 g Mutti Polpa Datterini
- 160 g panchetta
- 60 g revet pecorino
- 0,5 dl matvin
- 1 ts extra virgin olivenolje
- 1 klype chiliflak
- salt
Slik gjør du:
- Fres panchetta i en panne med olivenolje og chilipepper. Deglaseres med hvitvin.
- Sett panchetta til siden og tilsett Mutti Polpa Datterini. Kok opp slik at sausen tykner noe. Tilsett deretter panchetta og stek i et par minutter til.
- Kok pastaen i kokende saltvann. Hell den ut og tilsett sausen.
- Rør etter smak og strø over litt revet pecorinoost.
- Rør på nytt og server.