Skip to main content
Til toppen
Linguine med tomat og burrata

Linguine med tomat og burrata

Lag en herlig pasta med saus av søte pelati-tomater og kremet stracciatella di burrata. Perfekt for en rask og smakfull middag som imponerer!

Til 4 porsjoner trenger du: 

  • 210 g Mutti Pelati hele flådde tomater
  • 2 hvitløksfedd
  • 3 ts extra virgin olivenolje
  • 500 g linguine
  • 250 g stracciatella di burrata
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

  1. Ha olivenoljen i en panne med to finhakkede hvitløksfedd.
  2. Stek på middels varme til hvitløken er blank.
  3. Tilsett Mutti Pelati og smak til med salt og pepper
  4. La sausen surre i pannen i 10-15 minutter.
  5. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  6. Tilsett pastaen i sausen og rør om. 
  7. Server pastaen med stracciatella di burrata på toppen.
Visning
Mutti tomater hele 400 g

Hele solmodne plommetomater, skinnfrie i en tykk tomatsaus. Tomatene kan tilberedes ved høye temperaturer, og over lengre tid. Perfekt til pasta og pizza, og for noen italienske sauser, som amatricana eller bolognese hvor tomatene skal være godt synlig og definert.

Produktnummer: 192107
Lagerbeholdning:
62,50 pr kg
LS Stracciatella 250 g

Stracciatella er laget på pasteurisert kumelk. Den er ganske kraftig grunnet innholdet av fløte.

Produktnummer: 907250
Lagerbeholdning:
358,00 pr kg
De Cecco linguine 500 g

Italiensk pasta som kan best beskrives som "flat spaghetti".

Produktnummer: 263463
Lagerbeholdning:
90,00 pr kg
De Cecco olivenolje ex virgin fruttato 250 ml

Extra virgin olivenolje laget av tidlig høstede oliven.

Produktnummer: 420836
Lagerbeholdning:
504,04 pr l
Lenker
Min side