Skip to main content
Til toppen
Tiramisu med jordbær

Tiramisu med jordbær

Frisk variant av tiramisu med jordbær. Perfekt tiramisu til barn! Lag den med vanlige eller glutenfrie fingerkjeks.

Til en tiramisu trenger du:

  • 500 g jordbær
  • 2 dl vann
  • 2 ss sukker
  • 250 g fingerkjeks
  • 250 g mascarpone
  • 3 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 60 g sukker

Slik gjør du:

  1. Vask og rens jordbærene. Kutt dem i små biter. Bland jordbær, 2 ss sukker og vann og la det stå et par minutter.
  2. Sil jordbærene, ta vare på væsken og ha den over i en dyp skål.
  3. Skill eggene i to separate boller. Pisk sukker og eggplommer til det får en kremaktig konsistens.
  4. Rør mascarponen glatt og fold inn eggeplommene. Stivpisk eggehvitene og vend dem forsiktig inn i mascarponeblandingen.
  5. Dypp fingerkjeksene raskt i jordbærvannet og fordel dem utover et fat eller i porsjonsglass.
  6. Topp med havlparten av kremen og halvparten av de hakkede jordbærene. Fordel resten av fingerkjeksen og til slutt resten av kremen over.
  7. Topp med resten av jordbærene og sett kaken kaldt frem til servering.
Visning
Vicenzi fingerkjeks glutenfri 125 g

Klassisk italienske glutenfrie fingerkjeks og mest kjent som en av hovedingrediensene til den berømte italienske desserten Tiramisu.

Produktnummer: 341195
Lagerbeholdning:
504,00 pr kg
Vicenzi vicenzovo fingerkjeks 200 g

Klassisk italienske fingerkjeks og mest kjent som en av hovedingrediensene til den berømte italienske desserten Tiramisu.

Produktnummer: 341055
Lagerbeholdning:
230,00 pr kg
Nyhet
Granarolo Mascarpone 250 g

Granarolo Mascarpone er en klassisk italiensk ferskost, laget av pasteurisert fløte av høy kvalitet. Den er et essensielt element i mange tradisjonelle desserter, men kan også brukes i alt fra sauser til baking.

Produktnummer: 907280
Lagerbeholdning:
318,00 pr kg
Lenker
Min side