Ridderheims queenoliven u/sten m/urter 160 g
Pimentofylte oliven i en marinade med persille, basilikum og hvit vermut.
Vilkår for oppbevaring og bruk | Bør brukes innen 1 uke etter åpning. |
Tilleggsinfo | Pakket i beskyttende atmosfære. Kan inneholde hele, eller rester av olivensten. |
Gtin D-pak | 17392555006928 |
Gtin F-pak | 7392555006921 |
EPD nummer | 6034276 |
Opprinnelsesland | Sverige |
Varemerke | Ridderheims |
Drenet vekt (Kg) | N/A |
Ingredienser | Grønne oliven med paprikafyll 57% (grønne oliven, vann, paprika, fortykningsmiddel: natriumalginat E401, guarkjernemel E412, smaksforsterker: kalsiumklorid E509, salt), rapsolje, olivenolje, hvitløk, sterkvin, sjalottløk, urtekrydder (persille, timian, oregano, rosmarin, basilikum, estragon, gressløk, salvie), salt, hvitvinseddik, krydder (hvit pepper, svart pepper, kajennepepper), løk, svartpepperekstrakt, antioksidant: askorbinsyre E300, konserveringsmidde: natriumbenzoat E211, sorbinsyre E200. |
Oppbevaring | Oppbevares kjølig |
Min.temp | 2 °C. |
Max.temp | 8 °C. |
Antall i kartong | 6 |
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 1797 |
Energi (KCal) | 436 |
Fett (g) | 47 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 4 |
Karbohydrater (g) | 1.8 |
Hvorav sukkerarter (g) | 0.7 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 2.3 |
Salt (g) | 2.2 |
Allergener | |
---|---|
Gluten | Fri for |
Bygg | Fri for |
Hvete | Fri for |
Havre | Fri for |
Khorasanhvete | Fri for |
Rug | Fri for |
Spelthvete | Fri for |
Skalldyr | Fri for |
Egg | Fri for |
Fisk | Fri for |
Peanøtt | Fri for |
Soya | Fri for |
Melk | Fri for |
Nøtter | Fri for |
Mandler | Fri for |
Kasjunøtter | Fri for |
Paranøtter | Fri for |
Hasselnøtter | Fri for |
Macademianøtter | Fri for |
Pekannøtter | Fri for |
Pistasienøtter | Fri for |
Valnøtter | Fri for |
Selleri | Fri for |
Sennep | Fri for |
Sesam | Fri for |
Sulfitt | Fri for |
Lupiner | Fri for |
Bløtdyr | Fri for |
Merkeordning | |
---|---|
Kosher | Nei |
Debio økologisk | Nei |
EU økologisk | Nei |
Fairtrade | Nei |
Halal | Nei |
Vegansk | Ja |
Vegetarisk | Ja |