![Olivensalsa](https://res.cloudinary.com/oluflorentzenas/image/upload/c_limit,d_Bilde_kommer.png,f_auto,h_1200,q_auto,w_1200/v1615644011/s_cp-2000256_default_1)
En skål med olivensalsa med nanbrød og parmaskinke som tilbehør.
Olivensalsa
Ca. 10 porsjoner
- 1 gl Iliada kalamata oliven
- 1 gl Iliada grønne oliven m/hvitløk
- 1 gl Iliada kapers
- 2 dl Iliada olivenolje Sitia
- 1 pk små tomater, av god kvalitet
- 2 ss presset sitron
- 2 stilker vårløk, delt i tynne skiver
- 2 ss bladpersille, finhakket
- salt og pepper
Slik gjør du:
1. Kutt oliven og tomater i små terninger.
2. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt sammen. Smak evt. til med litt mer sitron, salt og pepper.
Tips:
Bland gjerne flere typer oliven og varier med urter som for eksempel basilikum og gressløk.