Bruschetta med balsamicostekt sopp
Bruschetta er en klassisk, italiensk antipasti som kan serveres på mange ulike måter. Vi har lagt vår elsk på denne varianten med brie og balsamicostekt sopp. Prøv den som forrett eller som en del av en bruschettabar!
8 stk
- 8 baguettskiver
- 2 hvitløksfedd
- 250 g Brie de Paris
- 200 g sopp, for eksempel østersopp, aroma, kantarell
- 2 ss Iliada kalamata olivenolje
- 1 ss smør
- 0,5 dl Fedrezoni balsamico oro bianco
- 2 ss hakkede urter, for eksempel timian eller rosmarin
- salt og pepper
Slik gjør du:
- Rist eller grill baguettskivene og gni dem godt med hvitløkfedd.
- Del sopp i biter og stek i en panne med olje til gylne.
- Vend inn smør og balsamicoeddik og krydre med urter, salt og pepper.
- Fres på høy varme til all væsken nesten har fordampet.
- Topp baguettskivene med brie i skiver og balsamicostekt sopp. Pynt gjerne med friske urter.