Pastasalat med kylling
Med denne pastasalaten kommer du til å glede deg til lunsj og matpakka. Den tar 10 minutter å lage og er perfekt hvis du for eksempel har kokt for mye pasta til middag. Bare husk å skylle den varme ferdigkokte pastaen i kaldt vann, og legg den rett i kjøleskapet, så holder pastaen seg frisk.
Til 2 porsjoner trenger du:
- 200 g tørr pasta
- 2 ss olivenolje
- 2 kyllingbryst
- 1 ss poultry magic krydder
- 2 hjertesalat
- Litt friséesalat
- 1 håndfull sukkererter
- Krutonger
- Parmesan
- Ostefylte oliven
- Eriks ceasarsalat dressing
Slik gjør du:
- Kok pasta etter anvisning på pakken og skyll i kaldt vann. Hell over olivenolje og rør rundt. Sett kaldt.
- Krydre kyllingbrystene med poultry krydder og stek i smør i en medium varm stekepanne til brystene er brunet på begge sider.
- Skru varmen ned på platen og legg på et lokk. La stå i ca 10 minutter til brystene er gjennomstekt. Legg i kjøleskapet til avkjøling.
- Vask salat og ha i matbokser sammen med pasta, sukkererter, oliven og krutonger. Skjær den kalde kyllingen i skriver og legg på toppen av salaten, og topp med parmesan i tynne skiver.
- Sett på lokket og pakk sammen med den ferdige dressingen og en gaffel.
- Legg gjerne et kjøleelement sammen med salat og dressing. Hell på dressing ved servering.
Tips: Salaten kan godt lages og pakkes i matbokser kvelden i forveien. Bare la matboksene stå i kjøleskapet fram til avreise.