Pannekaker med brie, asparges og bacon
En enkel og god rett til lunsj eller kvelds, stappet full med masse godt!
4 porsjoner
- 2 ss smør
- 2 egg
- 2,5 dl melk
- 1/4 ts salt
- 2,5 dl hvetemel
- 1 dl vann
- 250 g bacon
- 150 g mini-asparges
- 150 g bladet småsalat
- 400 g Brie de Paris
- 4 ss lønnesirup
Slik gjør du:
- Smelt smør og pisk egg, melk, vann, mel og salt til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.
- Smelt litt smør i en varm stekepanne og ha en øse med røre i. Vri litt på pannen så hele flaten dekkes. Stek gyllen på den ene side, snu og stek videre, 2-3 minutter til sammen.
- Oppbevar pannekakene dekket til med folie, gjerne i ovnen på lav varme, til alle er stekt.
- Sprøstek bacon og kok asparges raskt i kokende vann, ca. 1 minutt.
- Server pannekaker med brie i skiver, stekt bacon, asparges, salat og lønnesirup.