Skip to main content
Til toppen
Pannekaker med brie, asparges og bacon

En Pannekake brettet i to, fylt med salat, asparges, brie, bacon og lønnesirup.

Pannekaker med brie, asparges og bacon

En enkel og god rett til lunsj eller kvelds, stappet full med masse godt!

4 porsjoner

  • 2 ss smør
  • 2 egg
  • 2,5 dl melk
  • 1/4 ts salt
  • 2,5 dl hvetemel
  • 1 dl vann
  • 250 g bacon
  • 150 g mini-asparges
  • 150 g bladet småsalat
  • 400 g Brie de Paris
  • 4 ss lønnesirup

Slik gjør du:

  1. Smelt smør og pisk egg, melk, vann, mel og salt til en jevn røre. La røren svelle i 20 minutter.
  2. Smelt litt smør i en varm stekepanne og ha en øse med røre i. Vri litt på pannen så hele flaten dekkes. Stek gyllen på den ene side, snu og stek videre, 2-3 minutter til sammen.
  3. Oppbevar pannekakene dekket til med folie, gjerne i ovnen på lav varme, til alle er stekt.
  4. Sprøstek bacon og kok asparges raskt i kokende vann, ca. 1 minutt.
  5. Server pannekaker med brie i skiver, stekt bacon, asparges, salat og lønnesirup.
Visning
Brie de Paris 500 g

En av Norges mest solgte Brier, perfekt på ostebord eller til desserter.

Produktnummer: 903203
Lagerbeholdning:
262,00 pr kg
Winnetou lønnesirup 100% 250 g

Ren kanadisk lønnesirup, velegnet til pannekaker og desserter.

Produktnummer: 492021
Lagerbeholdning:
356,00 pr kg
Lenker
Min side