Ovnsbakte karripoteter med parmesan
Slik gjør du:
1. Del potene i to og ha dem i en bolle sammen med olje, karri, skall- og saft frasitronen, salt og pepper. Bland godt. Ha potetene utover et bakebrett. Legg alle potetene med snittflaten ned mot bakebrettet.
2. Stek potetene i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Snu potetene slik at de nå ligger med snittflaten opp. Ha over revet Parmigiano Reggiano.
3. Stek potetene videre i ovnen til de er gyllne og helt myke. Dette tar ca 10 minutter til.
4. Ha potetene i en bolle og topp med vårløk og koriander.
4 porsjoner
- 600 g kokefaste poteter
- 4 ss rapsolje
- 2 ss karripulver
- 2 stk vårløk, finhakket
- 1 sitron (økologisk)
- 50 g Parmigiano Reggiano revet
- salt og pepper
- frisk koriander