Skip to main content
Til toppen
Kanapeer med kaviar

Kanapeer med kaviar

Små, lette kanapeer med sjømat er en perfekt start på måltidet. Sett gjerne et stort fat med 2-3 ulike kanapeer på midten av bordet eller sammen med velkomstdrinken og la gjestene forsyne seg selv. 

Med ferdige blinis og krustader går det raskt å lage kanapeer selv. Topp med ferske urter og litt eksklusiv kaviar for den ultimate smaksopplevelsen.

Serveringstips til kanapeer

Til kanapeer trenger du:

  • Rømme eller Crème Fraîche
  • Krustader
  • Blinis
  • Finhakket rødløk
  • Finhakket gressløk
  • Fersk dill
  • Rakfiskmousse eller laksemousse
  • Pillede reker
  • Kaviar av god kvalitet
Visning
Blinis cocktail 135 g

Inneholder 30 blinis, også kjent som russiske pannekaker. Ca 4 cm.

Produktnummer: 342015
Lagerbeholdning:
714,81 pr kg
Håndpillede Nordlandsreker 250 g

Norske, ferske håndpillede reker i lake fra Helgelandskysten. Nordlandsreker ser ut som om de kommer rett fra reketråleren, og de flotte rekene blir håndpillet i løpet av 12-18 timer etter fangst. Nord-Reker har utviklet laken som rekene ligge i, og den bevarer både smak og utseende på rekene.

Produktnummer: 980003
Lagerbeholdning:
868,04 pr kg
Rahms mini krustader 24 stk 50 g

Små krustader til kanapeer, fingermat og desserter.

Produktnummer: 337053
Lagerbeholdning:
720,00 pr kg
Rakfiskmousse 280 g

Wangenstens prisbelønte rakfisk blandet med fløyelsmyk rømme.

Produktnummer: 980006
Lagerbeholdning:
542,86 pr kg
Lenker
Min side