Skip to main content
Til toppen
Aspargessalat med parmesan, egg og bjørnebær

En bolle med salat av asparges, ruccola og bjørnebær, toppet med parmesan og et kokt egg.

Aspargessalat med parmesan, egg og bjørnebær

4 porsjoner

  • 4 egg
  • 2 bunt grønn asparges
  • 2 pose ruccola
  • 2 kurv friske bjørnebær
  • 4 ss Iliada olivenolje
  • 4 ss Leonardi balsamico
  • 200 g Parmigiano Reggiano
  • salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok eggene i 6 minutter. Avkjøl. Skrell eggene og del dem i to.
  2. Kok aspargesen i lettsaltet vann i 3 minutter. Avkjøl i kaldt vann.
  3. Fordel asparges, ruccola og bjørnebær i fire boller. Topp med balsamico og olivenolje.
  4. Topp salaten med kokt egg, parmesan i grove biter og litt salt og pepper før servering.
Visning
Iliada olivenolje ex virgin Sitia PDO 500 ml

Denne olivenoljen er kjent for sin fantastiske fruktig smak og delikate tekstur. Velbalansert og med en vidunderlig rik fruktig aroma, den har akkurat passe smak av pepper som gjør denne oljen utrolig interessant.

Produktnummer: 420208
Lagerbeholdning:
236,00 pr l
Leonardi balsamico 8 år 100 ml

Eksklusiv italiensk balsamico lagret i 8 år.

Produktnummer: 410601
Lagerbeholdning:
2.140,00 pr l
Parmigiano Reggiano trekant 24 mnd DOP 200 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Produktnummer: 907112
Lagerbeholdning:
710,00 pr kg
Lenker
Min side