Gresk pastasalat
Kan det friste med en nydelig gresk pastasalat som kan serveres året rundt? Her er en superenkel oppskrift.
4 porsjoner
- 200 g pastaskruer (fusilli)
- 150 g Iliada Kalamata oliven
- 1 agurk, i tynne skiver
- 200 g små tomater, delt i fire eller to
- 1 liten rødløk, i tynne skiver
- 150 g gresk feta, i terninger
- 1 pk ruccola
Gresk dressing
- 100 ml Iliada Kalamata olivenolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss presset sitron
- 1 fedd hvitløk, finrevet
- 1 ts tørket oregano
- litt salt og nykvernet pepper
Slik gjør du:
- Kok pasta etter anvisning. Skyll i kaldt vann og sil av overflødig væske.
- Bland pasta sammen med resten av ingrediensene.
- Gresk dressing: Bland sammen alle ingrediensene. Hell over salaten. Dryss over litt salt og pepper.