Girasoli med brunet smør
Fylt fersk pasta med brunet smør, valnøtter og salvie.
Til to porsjoner trenger du:
- 1 håndfull valnøtter, grovhakket
- 3 ss smør
- Nykvernet pepper
- Salt
- 1-2 ts fersk sitronsaft
- 1 håndfull fersk salvie
- 250 g girasoli fra Bertagni
- Parmigiano Reggiano, finrevet
Slik gjør du:
- Rist valnøttene lett i en middels varm stekepanne. Sett til side.
- Sett stekepannen tilbake på varmen og tilsett smøret. Stek smøret til det er lett brunet. Tilsett pepper og salt etter smak, 1 ts sitronsaft og hele salvieblader. Fortsett å koke et par minutter til mens du rører i pannen.
- Kok girasoli eller anvisning på pakken og hell av kokevannet.
- Ha den kokte pastaen i stekepannen, rør forsiktig for å dekke dem med smør.
- Server med revet parmesan, ristede valnøtter og eventuelt litt ekstra sitronsaft.