Skip to main content
Til toppen
Girasoli med brunet smør

Girasoli med brunet smør

Fylt fersk pasta med brunet smør, valnøtter og salvie.

Til to porsjoner trenger du:

  • 1 håndfull valnøtter, grovhakket
  • 3 ss smør 
  • Nykvernet pepper 
  • Salt
  • 1-2 ts fersk sitronsaft 
  • 1 håndfull fersk salvie 
  • 250 g girasoli fra Bertagni
  • Parmigiano Reggiano, finrevet

Slik gjør du:

  1. Rist valnøttene lett i en middels varm stekepanne. Sett til side.
  2. Sett stekepannen tilbake på varmen og tilsett smøret. Stek smøret til det er lett brunet. Tilsett pepper og salt etter smak, 1 ts sitronsaft og hele salvieblader. Fortsett å koke et par minutter til mens du rører i pannen.
  3. Kok girasoli eller anvisning på pakken og hell av kokevannet.
  4. Ha den kokte pastaen i stekepannen, rør forsiktig for å dekke dem med smør. 
  5. Server med revet parmesan, ristede valnøtter og eventuelt litt ekstra sitronsaft.
Visning
Bertagni girasoli m/pesto 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet, fylt med pesto, ricotta og Parmigiano Reggiano.

Produktnummer: 263631
Lagerbeholdning:
256,00 pr kg
Utsolgt
Bertagni girasoli m/tomat & mozzarella 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet, fylt med grillede tomater, basilikum, mozzarella og Grana Padano.

Produktnummer: 263632
Lagerbeholdning:
256,00 pr kg
Bertagni girasoli m/cacio e pepe 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaputene er fylt med italiensk ost og sort pepper.

Produktnummer: 263659
Lagerbeholdning:
272,00 pr kg
Bertagni grandi girasoli aubergin & tomat 250g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaputene er fylt med aubergin, tomat og ost. Kan gjerne serveres med smør, parmesan og hakket basilikum.

Produktnummer: 263657
Lagerbeholdning:
244,00 pr kg
Parmigiano Reggiano trekant 30 mnd DOP 150 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Produktnummer: 907110
Lagerbeholdning:
713,33 pr kg
Lenker
Min side