Skip to main content
Til toppen
DeCecco - effektiv matlaging med perfekt resultat

DeCecco - effektiv matlaging med perfekt resultat

DeCecco produserer pasta av svært høy kvalitet med kun de beste råvarer. Dette er avgjørende for et perfekt resultat - hver gang! Les mer om hvordan du kan effektivisere din matlaging her.

Italienske DeCecco har siden 1886 produsert høykvalitets pasta, og de har ved å bruke de beste råvarer i produksjonen et godt utgangspunkt for et perfekt resultat hver gang du tilbereder produktene. Melet i pastaen er høykvalitets semolina som gjør at pastaen holder sin form og sin gode smak under koketiden. For å effektivisere matlagingen kan du derfor dobbeltkoke pastaen med samme resultat som om du skulle kokt den i et sammenhengede kok, uten å gå på kompromiss med smak og tekstur. Se hele vårt brede utvalg DeCecco-produkter for inspirasjon til ditt neste måltid. 

Hvordan dobbeltkoke DeCecco pasta for økt effektivitet i kjøkkenet?
  1.  Kok pastaen i 50 % anvist koketid eller "al dente"-koketid som er oppgitt på pakket. Hver pakke oppgis med to koketider.
  2. Hell av kokevannet fra pastaen og avkjøl den raskt i kaldt rennende vann for å stoppe kokingen.
  3. Del pastaen i porsjoner og oppbevar den i kjøleskap. Om du ønsker kan du tilsette olivenolje før du deler pastaen i porsjoner. Merk tidspunkt på boksen da pastaen ikke skal oppbevares i mindre enn tre timer og ikke mer enn åtte timer. Merk at kjøleskapstemperaturen må være 3-8 grader ved oppbevaring! 
  4. Kok opp rikelig mengde saltet vann, tilsett ønsket antall porsjoner og fullfør kokingen i kokende vann i ett minutt. Tilsett saus eller ønsket tilbehør og server rykende varm, fantastisk italiensk pasta.

Hvordan du foretrekker pastaen din, om det skal være al dente eller noe mer kokt, er avhengig av personlig smak. Derfor anbefaler DeCecco at det alltid utføres en kokeprøve for å finne den perfekte koketid for din rett. 

Og skulle uhellet være ute og du har kokt pastaen litt for lenge gjør kvalitene på ingrediensene det slik at 80% av pastastrukturen opprettholdes selv etter 20 % overkokttid.

DeCecco pasta i storhusholdningforpakninger:
Lenker
Min side