Skip to main content
Til toppen

Caputo

Antico Molino Caputo er en ekte italiensk familiebedrift, som nå ledes av tredje generasjon Caputo. Caputo pizzamel «00» er signaturproduktet deres. Caputo er en av de ledende leverandørene av «00» i Italia og USA, og anses av mange for å lage verdens beste pizzamel til napolitansk pizza. Melet er finmalt og har høyere gluteninnhold enn de fleste meltyper, noe som bidrar til en smidigere pizzadeig. Italiensk mel er klassifisert etter hvor finmalt det er, fra tipo "1" som er grovest og "00" som er finest. "00" karakteriseres som det beste melet som er malt i Italia, med fin, pudderaktig konsistens.

Visning
Caputo pizzagjær 100 g

Italiensk tørrgjær som er perfekt til pizzadeig. Krever 1/3 sammenlignet med fersk gjær. Kan brukes direkte i melblandingen og bør oppbevares i kjøleskap etter åpning.

Produktnummer: 130202
Lagerbeholdning:
470,00 pr kg
Caputo rismel Fior di riso 500 g

Caputo rismel er et glutenfritt alternativ til baking. Melet er ideelt til å lage en glutenfri pizzabunn eller brukes til utbaking. Rismelet gir bakverk med nøytral smak.

Produktnummer: 130197
Lagerbeholdning:
72,00 pr kg
Caputo polenta 500 g

Polenta er en italiensk spesialitet av maisgryn, som kan erstatte poteter og ris.

Produktnummer: 130199
Lagerbeholdning:
86,00 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 1 kg

Italiensk mel med et proteininnhold på 11% W:200-230 som gjør at det egner seg svært godt til pizza. Hevetid inntil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130156
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Et pizzamel som inneholder 12,75% protein og har en styrke som ligger på W 260-270. Perfekt mel til en ekte pizza napolitana. Hevetid opptil 24 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130161
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Nuvola 1 kg

Caputo Nuvola er et pizzamel med et proteininnhold på 12,5% og en styrke på W 270-290. Melet er av typen tipo-0, og egner seg spesielt godt når du ønsker en pizza høy, flott skorpe. Hevetid opptil 48 timer. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130164
Lagerbeholdning:
57,99 pr kg
Caputo hvetemel tipo-0 Manitoba 1 kg

Manitoba er et italiensk mel med et svært høyt proteininnhold på hele 14,5%. W: 360-380 som gir en elastisk og smidig deig som kan heve i 72 timer. Vi anbefaler å bruke Manitoba som forsterkning i pizzadeigen eller alene. Tåler temperatur over 370 grader!

Produktnummer: 130165
Lagerbeholdning:
44,00 pr kg
Caputo pizzamel grano nostrum 1 kg

Hvetemel tipo 0 fra 100 % italiensk korn fra Sør-Italia. W250/270

Produktnummer: 130198
Lagerbeholdning:
48,50 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Cuoco 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13,5% W:300-320. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.

Produktnummer: 130160
Lagerbeholdning:
41,50 pr kg
Caputo hvetemel tipo-00 Pasticceria 1 kg

Italiensk tipo 00 mel til bakverk.

Produktnummer: 130188
Lagerbeholdning:
48,50 pr kg
Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Det er durumhvetemel som er kvernet to ganger for å få en ekstra fin malingsgrad, med et proteininnhold på 12,5% W:250. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.

Produktnummer: 130157
Lagerbeholdning:
51,00 pr kg
Nyhet
Caputo Aria hvetemel tipo-0 inaktiv surdeig 1 kg

Italiensk hvetemel tipo-0, tilsatt inaktiv surdeig. Ideell til baking av pinsa og panne pizza. W:300/320.

Produktnummer: 130203
Lagerbeholdning:
60,50 pr kg
Lenker
Min side