Bløtkokt egg med brie- og serranoskinketoast
Luksus til helgefrokosten! Prøv denne deilige toastoppskriften som garantert vil gi deg en god start på dagen. Nytes alene eller deles med nære og kjære.
Til fire porsjoner trenger du:
- 4 egg
- 8 skiver loff
- 2 ts lys Fallot dijon sennep
- 250 g Brie de Paris
- 12 skiver serranoskinke
- 2 ss smør
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 210 °C.
- Kok egg til bløtkokte/smilende i fosskokende vann, ca. 6 minutter.
- Smør loffskivene med sennep.
- Del brie i biter og fordel utover halvparten av skivene. Legg de resterende skivene over med sennep ned.
- Smør utsiden av hver sandwich med litt smør, del dem i tre og surr serranoskinke rundt hver bit.
- Legg dem på et stekebrett med bakepapir og stek dem i ovnen til de er gylne og osten har smeltet.
- Server til kokte egg.