Skip to main content
Til toppen
Tortelloni med kremet soppsaus

Tortelloni med kremet soppsaus

Fylt fersk pasta med kremetsoppsaus og spinat.

Til to porsjoner trenger du:

  • 2 stk aromasopp, i skiver
  • 1 ss olje
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 dl hvitvin (eller kyllingkraft)
  • 1 håndfull babyspinat
  • 1,5 dl matfløte
  • 30 g finrevet parmesan
  • 250 g tortelloni fra Bertagni
  • Salt og pepper
  • Litt basilikum

Slik gjør du:

  1. Brun soppen lett i litt olje i en stor gryte eller stekepanne med høye kanter.
  2. Finhakk hvitløk. Ha det i stekepannen med sopp og stek ca 1 minutt på middels varme. 
  3. Hell over hvitvin og la det koke et par minutter til halvparten av hvitvinen har kokt inn. 
  4. Ha i spinaten og rør til den faller litt sammen.
  5. Hell over matfløte og parmesan. Varm opp fløten på middels varme, det bør ikke koke. 
  6. Kok tortelloni etter anvisning på pakken og hell av kokevannet. 
  7. Ha varm tortelloni over i stekepannen og rør den godt inn i sausen. Smak til med salt og pepper og server!
Visning
Bertagni tortelloni m/fire oster 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaputene er fylt med ricotta, Grana Padano, mozzarella og Parmigiano Reggiano.

Produktnummer: 263646
Lagerbeholdning:
256,00 pr kg
Bertagni tortelloni m/steinsopp 250 g

Fersk, italiensk eggpasta av høy kvalitet. Pastaputene er fylt med sautert steinsopp og revet ost.

Produktnummer: 263633
Lagerbeholdning:
238,00 pr kg
Montebello 0% hvit matvin 187 ml

Matvin fremstilt av den spanske vin druen Airen. En balansert smak av sødme og syrlighet.

Produktnummer: 472073
Lagerbeholdning:
238,02 pr l
Parmigiano Reggiano trekant 12 mnd DOP 150 g

Tradisjonrik italiensk fastost, perfekt til matlaging og gratinering. Laget på upasteurisert melk og animalsk løpe.

Produktnummer: 907588
Lagerbeholdning:
556,67 pr kg
Lenker
Min side